Eluttag - Massor om eluttag & vägguttag

Centralafrikanska republiken har eluttag av typ C / E

De eluttag som finns i Centralafrikanska republiken är enligt internationell typ C / E och i Sverige används typ C och typ F.

I Centralafrikanska republiken används elektricitet med växelspänningen 220 Volt som har frekvensen 50 Hz. För elkontakterna i Centralafrikanska republiken kan det variera vilken strömstyrka som går att ta ut innan säkringen går. Om du åker till Centralafrikanska republiken på tjänsteresa får du 436 kr i traktamente varje dag och då kan du gott och väl köpa dig en adapter eller USB-laddare för pengarna.

För att få reda på mer om eluttagen, vägguttagen och stickkontakterna i Centralafrikanska republiken eller Bangui kan du klicka på något av vägguttagen nedan.

Tjänsteresa till Centralafrikanska republiken

Ifall du åker på tjänsteresa i Centralafrikanska republiken får du ett skattefritt traktamente. För att få reda på allt om traktamentet i Centralafrikanska republiken klickar du här.

Kort fakta om Centralafrikanska republiken

FaktaInformation
LandCentralafrikanska republiken
Befolkning4 616 000
Ytstorlek623 000 km²
HuvudstadBangui
Avstånd från Stockholm6 112 km
Närmaste huvudstadYaoundé i Kamerun
Avstånd till Yaoundé 782 km
ValutaXAF - CFA-franc
Valutakurs100 XAF ~ 1.51 SEK
Officiellt språkfranska

Eluttag i alla länder


Eluttag av typ

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om eluttag och vägguttag men också en del kul och lustiga saker gällande stickkontakter och spänning.Meny - Eluttag
Till förstasidan på www.eluttag.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Hela Världen Alla typer Byta eluttag Volt & Hz